A hófehér családtag
2007. 6. hótól használjuk menyasszonyommal. Hajtjuk mint a lovat és birja. Hátul nekünk is zörög kicsit,de a mélyláda elnyomja. Hidegen zajos a motor,de ha bemelegszik, akkor szépen ketyeg.
Nem túl tágas, 4 ember még kényelmesen elfér, de 5-nek már szűkös. 2008 -ban megfogtunk egy kátyút, a lemezfelni széle meghajlott. Guminak semmi baja nem lett, szerelőnél felni kalapálás. A keréknek semmi baja ,de a kocsi húzott oldalra. Szervízben átnézték a kerekeket, mind tökéletes volt.Jött a műszer és igen a kerék összetartás elment 15fokkal az első. Megcsinálták kb.5000 ft volt fél óráig tartott, ügyesek voltak. 2009 januárjában felnyitottam a motorháztetőt önteni bele szélvédőmosót. Átnéztem jobban a vezetékeket, csöveket,és észrevettem, hogy ami vizcső jön ki a motorból s megy a hűtő felé kidörzsölte az alatta elmenö klimacső fém része. Még időben, mert már majdnem kilyukadt. Pedig a két cső között van távtartó is, csak ez elcsúszott. Szervíz garanciába megrendelték s kicserélték. De már olyan csövet raktak fel amiben van egy kanyar, és messzebb van a klima csőtől nem ér hozzá , de még távtartó sem kell oda. Akkor miért nem igy rakták már össze, ha van ilyen cső is?
Túl van a 2 éves szervízen és a 40.000 km-en. Csak azt cserélték amit alapból szoktak pl:olaj, szűrők...stb.
60.000 km-nél szokásos olaj 5w30 levegő-pollen-olaj-gázolajszűrő.
80.000 km-nél ugyan az + 1 első izzó
100.000 km-nél a szokásos + 4 teleszkóp csere (elfáradtak kellett rá a vonóhorog :).)
122.000 km. Egy kicsit túlszaladta az autó külföldön voltam vele 3 -r semmi gond nem volt vele.
Oda vissza 1 út kb 3000 km,megpakolva 3 személlyel klímával folyamatos max 140-150 km/h -al a fogyasztás 6-liter.
Motor olaj fogyás oda-vissza út alkalmával max 1.5 dl szervizbe mondták az igen jó ilyen kis motornál.
140.000 km. Vezérműszíj csere + főtengely ékszíjtárcsa elfáradt benne a gumi + a szokásos :)
142.122 km. Első fékbetét és tárcsa csere a nem sok fékezésnek köszönhetöen :)
Meghálálja a gondoskodást :) a fogyasztása nem megy a mai napig 4.5 liter fölé nyugodt autókázással.
- Eddig semmi. - Csak ami kopó alkatrész - 60.000 km. Volt 1 kis váltó szorulás dörzsárazással orvosolták a berozsdált lyukat.
Vagép Miskolc 26-os bev.
Csak ide viszem :) Autoracing Bt. Sajószöged 3599