Autók » Ford » Fiesta (1976-1989)

Fiesta 1,1 festival

A jóságos, a barátságos, egyszerűen jó autó

Most van nálam durván fél éve.Napi használatban van elötte trabantom volt és hozzá képest ég és föld a különbség kényelem szempontjából!Ahhoz képest hogy 27éves az autó szerintem nem sok gondom van volt eddig vele.Mondjuk a generátor probléma megszivatott mert nem tudtam dolgozni menni de már nem haragszom rá.Mint írtam fél éve van nálam a vétel ára egy komolyabb biciklié tehát nem egy eget rengető összeg de ezért a pénzért egy elég jó úttartású autót kaptam friss műszakival szóval én megvagyok vele elégedve.
A friss jogsival rendelkezőknek nagyon tudom ajánlani.
Nekem volt már újj autóm arra sem költöttem kevesebbet kb ennyi idő alatt.

- A megvétel után 2hónappal generátor beadta az unalmast.Javíttása 2 óra alatt megtörtént munkadijjal bontott generátorral:10000ft
- Most a hétvégén olajcsere olaszűrő csere vízpumpa csere munkadijjal:42500ft

Apám régi ismerőse szerintem nem drága és jól dolgozik

Fenntartási költség (5) Évjárat 1981
Előző autója? 601 Következő autója? nem tervezem a cseréjét