Autók » Ford » Escort (1990-2000)

Escort 2000 16 V RS xr3

RS Escort Cabrio

Nos!Ha valaki olvassa az itéletemet az autoról,az valószinü dilisnek tart,mondván nincs is rs cabrio!Annak igaza is van meg nem is!A gyári alap egy kék 1.6 16 V xr3-as volt Németországbol!Aztán szerel?padra felcsücsül motor ki,els? lökháritó le,futóm? ki,géptet? ki,els? ülések ki és még sok sok apróság ami lejött meg felment rá,de a lényeg!Megkapta 150 le-s 2000 16 v-s DOHC motort,megkapta az rs teljes teljes futóm?vet,váltót, kb 10 centire lett leültettve a földtöl,nagyon durván lapos,elö hátul tárcsafék,megkapta az rs géptet?jét,morcosítva,légbeöml?kkel díszitve,megkapta a l?khárítóját,az ajókon a kulcsjukak lefalazva!Aztán szépen lefényezték metál kékes lilára!Festés 400 000 ft!195/50 r 15-ös gumikkal 6,5/15 ös felni rajta!
Hátul tolató radar,nagyon praktikus!A tükrök szinre fujt gyári elektromos f?thet?k lettek!Elöl megkapta az rs nek a dönthet? Recaro sportüléseit!Elektromos ablakok elöl hátul,elektromos tet?!A ráköltött pénz 2 Misi mindennel együtt!Én megvettem nagyon baráti áron 800 000 ft-ért!Az autó a gyárilag beleírt 240-et rossz lambaszondákkal is simán teljesítette!M 7-es Balaton-Bp szakaszán!1-es be is ,de 2 esbe úgy elindult hogy beleprésel?dtem az ülésbe!A kanyarokban megsem mozdult a kocsi ahova kormányoztam oda ment!Egy szóval tipp topp kis autó volt,így van csak volt mert egy kersztez?sédben egy opel corsa úgy gondolta neki a piroson is át szabad menni 130-al elvitte balról a kocsi elejét!TK.1 hónapja volt nálam a kocsi!Nekem dúrván bejött a kocsi!Szerintem érdemes megvenni ennek a gyáti verzióját is!Hát ennyi!

- Lamba szonda,szilentek 4 db

Érden a f? utcán,ahol van egy szobor világ nevü kereskedés,meg valami táskakészít? üzem!Ott van egy mühely!Barátom szervizelte az autot Szinger Patrik!? csinálta az autót!

Fenntartási költség (5) Évjárat 1995
Megbízhatóság (8) Vezetett km 2000