RS Escort Cabrio
Nos!Ha valaki olvassa az itéletemet az autoról,az valószinü dilisnek tart,mondván nincs is rs cabrio!Annak igaza is van meg nem is!A gyári alap egy kék 1.6 16 V xr3-as volt Németországbol!Aztán szerel?padra felcsücsül motor ki,els? lökháritó le,futóm? ki,géptet? ki,els? ülések ki és még sok sok apróság ami lejött meg felment rá,de a lényeg!Megkapta 150 le-s 2000 16 v-s DOHC motort,megkapta az rs teljes teljes futóm?vet,váltót, kb 10 centire lett leültettve a földtöl,nagyon durván lapos,elö hátul tárcsafék,megkapta az rs géptet?jét,morcosítva,légbeöml?kkel díszitve,megkapta a l?khárítóját,az ajókon a kulcsjukak lefalazva!Aztán szépen lefényezték metál kékes lilára!Festés 400 000 ft!195/50 r 15-ös gumikkal 6,5/15 ös felni rajta!
Hátul tolató radar,nagyon praktikus!A tükrök szinre fujt gyári elektromos f?thet?k lettek!Elöl megkapta az rs nek a dönthet? Recaro sportüléseit!Elektromos ablakok elöl hátul,elektromos tet?!A ráköltött pénz 2 Misi mindennel együtt!Én megvettem nagyon baráti áron 800 000 ft-ért!Az autó a gyárilag beleírt 240-et rossz lambaszondákkal is simán teljesítette!M 7-es Balaton-Bp szakaszán!1-es be is ,de 2 esbe úgy elindult hogy beleprésel?dtem az ülésbe!A kanyarokban megsem mozdult a kocsi ahova kormányoztam oda ment!Egy szóval tipp topp kis autó volt,így van csak volt mert egy kersztez?sédben egy opel corsa úgy gondolta neki a piroson is át szabad menni 130-al elvitte balról a kocsi elejét!TK.1 hónapja volt nálam a kocsi!Nekem dúrván bejött a kocsi!Szerintem érdemes megvenni ennek a gyáti verzióját is!Hát ennyi!
- Lamba szonda,szilentek 4 db
Érden a f? utcán,ahol van egy szobor világ nevü kereskedés,meg valami táskakészít? üzem!Ott van egy mühely!Barátom szervizelte az autot Szinger Patrik!? csinálta az autót!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1995 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 2000 |
Előző autója? | 2101 | Következő autója? | Csak is escort cabriót vehettem ezek után |
Verdikt | (7.6/10) |