Kék erő
Nos, 1999-ben vettem 780.000 HUF-ert, ami akkor az osszes sporolt penzem volt.
A motor 105 LE ma is birja a gyartaskori teljesitmenyt. Hihetetlen jol mozgatja az autot (920 kg).
Kb. a full versenyautokon kivul (es uzemmelegen) meg ma is barkit megver.
Neha meg is teszem. 16 szelep, imadja ha porgetem.
98 v 100-as oktanu benzin es egy-egy injektortisztito adalek, meg -30 fokban is poccre indul.
Megeri a tobblet koltseget, mert egy injektor csere az 100 ezerbe fajna.
Alvazvedozes ellenere a hatso nyulvanyok elrohadnak, azt cserelni kell, amugy megtette a magaet az alvaz es uregvedelem.
Nem rohad.
Elkepeszto tere van a pakolasra ha ledontjuk a (kb. 8 autombol allo flotta kozul a legjobban mozgathato) hatso ulessort es kivesszuk a kalaptartot.
Az autot a vezetesi elmenyert, a kis fogyasztasert es a jo gyari tetocsomagtartoert na es az olcso szervizert szeretem.
15 eves es egy deci olaj fogy 8000 km alatt, igaz, minden 3.nal megy bele az olajter tisztito (motoroblito) es 1000HUF/liter alatti olajat nem kap.
Cserebe melegen padloig tolva egy komoly sportauto feelinget ad.
Most 400 ezeret tudnam eladni (egyszer meghirdettem, de vegul nem adtam oda), de ennyit koltok a jelenlegi automra evente, igy marad a garazsban elmeny- es szervizautonak (mar, amikor a masik szervizben van:-).
Most egy Jeep cherokeet nyuzok (az is 10 eves), az jobban alkalmas a hegyre jarni (Biatorbagyon van a telek).
Ajanlom az 1.8 benzines valtozatot igenyes es kispenzu embereknek, de csak szepet es szeretett peldanyt szabad venni!
- Biztositek tabla komplett csere
- bajuszkapcsolo komplett csere
- Kuplung szett csere
- Motor es valtotarto bakok csere
- Lengokar
| Kényelem | (8) | Használati időtartam | 10 év |
| Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 97000 |
| Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 45000 |
| Szerviztapasztalat | (8) | Átlagfogyasztás | 7 l |
| Előző autója? | Vectra GT, Honda HRV | Következő autója? | Nem veszek autot egy darabig |
| Ennyire szerette | (8) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (7.8/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás