ilyet ne vegyél haver!
a legjobb talán az volt benne,hogy elég kényelmes volt.pedig nem vagyok törpe növésű/178cm-100kg/.elég jól fel volt szerelve.klíma,el.ablakok/csak az elsők/,abs,első szélvédő fűtés,szervó kormány,riasztó,központi zár.
a pozitívumok itt ki is mertültek.
a fő negatívuma a mérhetetlen megbízhatatlanság.a hibákra már nem akarok külön kitérni.de például télen ha csontra le volt hűlve,indításnál el indult,de ment kb.10 másodpercet és leállt.utána meg indítgattam ezerrel mire elindult.
erre a hibára a ford szervízben se bírtak rájönni még számítógéppel sem.ugy hogy én fordot a büdös életbe többet nem veszek!az előző autóm se volt egy csoda/daewo nexia sedan/de komolyan mondom ennél még az is jobb,a felszereltséget nem tekintve.
- indult a kipufogó rendszer cseréjével.aztán minden elektromos kütyü megadta magát a motortérben.első,hátsó fék komplett csere.legutóbb kormánymű csere.eddig tartott a türelmem.nem használom tovább ezt a szart./és a szar az enyhe kifejezés,csak azért nem használlok erősebbet mert azért kultúemberek vagyunk vagy mi/
igen jó szerelőhöz hordtam.néha nagyobb javítások mellett a kisebbeket már szinte bónuszban ,ingyen csinálta.
nem vágott meg nagyon soha.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1993 |
Megbízhatóság | (2) | Vezetett km | 20000 |