Igénytelen családi kombi,Mi szeretjük.
Mivel a régebbi ítéletemhez nem férek hozzá (hiába küldték a linket-inaktív) így újat írok.A kocsi változatlan yo bőrben van , itt-ott pici rozsda (tetőcsomagtartó,hátsó ablaktörlő körül)időközben egy pár alkatrész ki lett cserélve (fékpofák,ékszíj,a 10 éves gumik) és semmi több.Begurultam a KPM-hez ídőpontos műszaki vizsgára (úgy koszosan ahogy esős időben lehet) s láss csodát az autó 30 perc múlva friss papírokkal kigurult.Azért hozzáteszem előtte be kellett heccelni a pufót.Egyetlen egy hatalmas baja van ennek a típusnak s ez nem bír a fejembe férni:500 ezernél nem adnak többet érte.Minden autókereskedő hülyének néz amikor kimondom,hogy minice 650 amit kérek érte.Majdhogy nem kizavarnak a kereskedésből.Minden képp le akarnám cserélni mert két gyerkőc született mióta megvan és kinőttük de így nem fog menni. Úgymond sz..rért-h..gyért nem fogom odaadni senkinek,akkor inkább széthajtom.Alapjába véve még mindig meg vagyok elégedve vele (bár a gyári magnó megdöglött),igénytelen" olcsó " fenntartás ( évi 25000 kötelező+súlyadó) ,az alkatrészárak = nevetséges (szerintem)és még néz is ki valahogy.Szép sötétlila.
- Kipufogóheggesztés 5000,a fékpofák szintén,ékszíj 700 ft,magnó nem cseréltem ki.A műszaki vizsga 9800 pénz volt+ 7000 a zöldikártya,a gumik 32000 de ez már ráfért.2 év óta ennyi.Úgyhogy csodálattal tölt el amikor mások fikázzák ezt a típust .Miért? Ennyi pénzből biciklit lehet fenntartani meg Ford Escortot.
Nem járok szervízbe!!!!!!!!!!!
Változatlanul magam javítgatom ha muszáj.Na jó a gumicserét nem Én csináltam.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1997 |
Megbízhatóság | (5) | Vezetett km | 120000 |
Előző autója? | Prairie 1.5 GL | Következő autója? | Mazda Premacy ,Nissan Tino,Japcsi egyterű |
Verdikt | (6.2/10) |