Egy igazi f*stalicska
Úúúútáltam, egy igaszi hulldék a német autóipar szégyene, egy igazi fostöml?.
Minden egyes megveszekedett hétre tartogatott valamit, amivel megkeserítheti az életemet.
A 32-es kompressziója, és a kifogástalan izzitógyertyák ellenére rettenetesen indult.
Az elektronikával megspékelt (elektr.el?töltés állítás) Lucas adagolójához kb 1 cég ért Magyarországon, az is Fehérváron van és csak "6 B"-s ceruzával írják a számlát, tehát biztosan vastag lesz!!! Nem is vittem el hozzájuk.
A Ford Ivanics szervízben olyan szinten háttal állnak a hiba javításnak, hogy az már fáj!
Amit nem ír ki a computer azt a hibát szinte nem tudják javítani, mert összességében talán egy olyan szakember sincs ott, aki az elektronikától, az adagolón keresztül, a mechanikus vezérlések, vákumok, légtömeg mér?k, stb világában jártas lenne, tehát tudná azt, hogy mi-mit?l m?ködik és hogyan!
Más: A gyári zene kb a sokol rádió frenetikus min?ségével összehasonlítható.
Összességében azthiszem egyetlen jó tulajdonság jut eszembe róla, az els? ablakf?tés (gyári, elektromos, f?t?szálas, mint hátul) az igazi téli reggeleken hálás találmány!
Összegzés: egy RÉMÁLOM!!!
- Egy néhány dolog van ami nem romlott el rajta!!!
- Elromlott: Váltó, Adagoló, Turbó, Generátor, Futóm? ( nem csoda, pesti vagyok!!!)
Ford Ivanics
Fodor Sándor Törökbálint
| Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1997 |
| Kényelem | (2) | Használati időtartam | 1 év |
| Teljesítmény | (3) | Km vásárláskor | 120000 |
| Megbízhatóság | (2) | Vezetett km | 60000 |
| Szerviztapasztalat | (2) | Átlagfogyasztás | 8 l |
| Előző autója? | Omega 2,5 TD | Következő autója? | Skoda Octavia 1,9 TDi 4X4 |
| Ennyire szerette | (1) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (1.9/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás