Autók » Ford » Escort (1990-2000)

Escort 1,8 td

Egy igazi f*stalicska

Úúúútáltam, egy igaszi hulldék a német autóipar szégyene, egy igazi fostöml?.
Minden egyes megveszekedett hétre tartogatott valamit, amivel megkeserítheti az életemet.
A 32-es kompressziója, és a kifogástalan izzitógyertyák ellenére rettenetesen indult.
Az elektronikával megspékelt (elektr.el?töltés állítás) Lucas adagolójához kb 1 cég ért Magyarországon, az is Fehérváron van és csak "6 B"-s ceruzával írják a számlát, tehát biztosan vastag lesz!!! Nem is vittem el hozzájuk.
A Ford Ivanics szervízben olyan szinten háttal állnak a hiba javításnak, hogy az már fáj!
Amit nem ír ki a computer azt a hibát szinte nem tudják javítani, mert összességében talán egy olyan szakember sincs ott, aki az elektronikától, az adagolón keresztül, a mechanikus vezérlések, vákumok, légtömeg mér?k, stb világában jártas lenne, tehát tudná azt, hogy mi-mit?l m?ködik és hogyan!
Más: A gyári zene kb a sokol rádió frenetikus min?ségével összehasonlítható.
Összességében azthiszem egyetlen jó tulajdonság jut eszembe róla, az els? ablakf?tés (gyári, elektromos, f?t?szálas, mint hátul) az igazi téli reggeleken hálás találmány!
Összegzés: egy RÉMÁLOM!!!

- Egy néhány dolog van ami nem romlott el rajta!!!
- Elromlott: Váltó, Adagoló, Turbó, Generátor, Futóm? ( nem csoda, pesti vagyok!!!)

Ford Ivanics

Fodor Sándor Törökbálint