Az olcsó játék nem csak hülyegyerekeknek
Őszintén szólva ez az igazi első autóm mivel ez előtt egy alfa sprintem volt, ami pedig egy gyatra hülyegyerekes szar volt. :D
Szeretem nagyon! Totálmegpakolva 4 emberrel a Horvát autópályán a 160km/h gond nélkül ment. A megvételekor arra gondoltam, hogy amíg egyetemre járok addig jó lesz utána meg valami komolyabbat szerzek be, de nem is tudom! tényleg jó autó. Ebben az árkategóriában nem akad ellenfele. A csomagtér valami eszetlen nagy a méretéhez képest. Ezt a típust csak ajánlani tudom azoknak akik olcsón használható autót akarnak venni.
A tipikus escort gondok nálam is kijöttek: ócska váltó, gyenge futómű, és az a rohadék ablak.
- A szokásos vezérműszíjcserén kívül az a rohadék ablak ami picit megdőlt és emiatt nem ment fel teljesen! A hőérzékelő gomba elszállt, az önindító is szétesett és a kipufogó rendszer is kapott az élettől. De mindemellett megbízható és ezek a hibák az előző tulajnak köszönhetők.
Pfuh hát vittem pár szervízbe és rá kellett döbbennem, hogy hihetetlen bénák, az önindítóparával 3 helyen is jártam mire a 4. rájött, hogy az 50es kábelt is ki kellene cserélni.
Egy maszek szaki! aki ért is a fordokhoz.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1994 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 22000 |
Előző autója? | Sprint Veloce | Következő autója? | Ford Mondeo, Chevrolet Lacetti sedan |
Verdikt | (5.9/10) |