Autók » Ford » Escort (1980-1990)

Escort Ford Escort 1.4

Vörös sportos

Ez a kis csoda egy 87-es vörös, 3 ajtós, 1.4-es optikailag feljavított, Ford Escort. A könny?fém felnin kívül extrák nincsenek.
Mivel a Ford el?tt csak KGST autókat használtam, így az élmény leírhatatlan volt az els? alkalommal, amikor beültem a használtan (500E Ft-ért) vásárolt autóba. Komolyabb probléma sohasem volt vele, sehol nem hagyott ott, ami fontos egy Ploski Fiat 126 után...
Motorikusan renben van, ami nem megvetend? - és mivel az autó eredetileg svájcból származik a környzetevédelmi vizsgák alkalmával egyszer sem került sor utánállításra, az értékek mindig megfelel?ek voltak. "Sajnos" csak 1.4-es motor van benne, viszont optikailag RS változat, könny?fém felnikkel, spojlerekkel... stb.

- 3 év alatt, mióta használom, mindössze:
- ablaktörl? lapát, m?szaki és környezetvédelmi vizsgák, és legutóbb: gyujtás kábel szett - 4.150.-Ft

Ifj. Kromberger Balázs - Salgótarján

Profi Autószervíz - Budapest, Szent László utca

Fenntartási költség (9) Évjárat 1987
Előző autója? Polski Fiat 126E Következő autója? Ford Focus, vagy Ford akármi
Verdikt (8.2/10)

Ford Escort 1980 (1986 - 1990)