Mikor még tudtak kocsit gyártani!
Miér utálom?Mert öreg és olcsó kocsi és az előző gazdi is eképpen bánt vele.(szegény kocsi nem tehet róla).Most így a generál előtt egy gyerekkel a tarsolyomban nehéz lesz de megoldom.Az alkatrészek kezdenek kifogyni a bontókból(legalábbis Szeged környékén) de ennyi.
Miért imádom? Mert gyönyörű,fiatalos és megy mint az állat!!!!!(21 vagyok nekem a 160 már szuper) főleg,hogy 1400 köbcentis. Kétszer kölöztem vele.Asszony,gyerek,szekrénysor,rucik,dj-cucc,stb... Ja,vonóhorog és tetőcsomagtartó nélkül.(egyedül a franciaágy nem akart beleférni akárhogy próbáltuk,de mindennek van határa) A fogyasztása szerintem csökkenni fog ha felújítjuk. SOHA ISMÉTLEM SOHA NEM HAGYOTT ÚTSZÉLEN!!!! Pedig napi 40 km-t teszek meg vele munkábamenet persze ha elfelejtettem tankolni akkor besztrájkolt de ez az én hülyeségem.
A kényelemről csak annyit,hogy én fekve vezetek de símán elfér benne 5 180cm-es emberke,és ez nem vicc.(kipróbáltuk)
Űresen,megrakva neki mindegy csak emelkedő ne legyen ha tele van! Akkor sajnos vissza kell váltani,de 4 embert ugyanúgy repít mint egyet.Nem győzöm hangsújozni,hogy1,4-es.
Összeségében szuper,és soha nem adom senkinek!
- Termosztát,leng.csill.,gyújtásmodul,kiemelőcsapágy,és ami elromolhat:)
ÉN MAGAM!
NÉHA ÉN IS SEGÍTETTEM MAGAMNAK:)
| Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1989 |
| Kényelem | (10) | Használati időtartam | 2 év |
| Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 160000 |
| Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 4000 |
| Szerviztapasztalat | (5) | Átlagfogyasztás | 8 l |
| Előző autója? | jetta II | Következő autója? | NEM VESZEK MÁST NEKEM Ő KELL |
| Ennyire szerette | (8) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (6.2/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás