Igénytelen igavonó
Munkaautónak vettem, mivel nehéz helyekre, és viszonylag sokat kellett menni vele. Megbízhatónak mindenképpen megbízható volt. A fogyasztása hihetetlen jó, olcsóbb, mint a tömegközlekedés, néha még 5 litert sem evett, el sem akartam hinni. :) Ehhez mérten is viszonyultam hozzá, nem sokat vártam el tőle, és ugyanennyit is kaptam: csak a fogysztás, és a megbízhatóság volt fontos, azt pedig hozta. Ezen kívül túl sok jót nem is lehet elmondani róla.
Csörgött-zörgött, ha lerögzítettem az egyik műanyagot, akkor lelazult a másik, kiugrott a kesztyűtartó valamely része, vagy leugrott a napellenző, stb., valami mindig volt. Kívül ugyanez a helyzet, nyikorgott, csörgött, kopogott, de ment, mint az angyal. Az ülések szörnyűek, ilyen szörnyű ülésekben még nem ültem soha. A futóműve inkább hajóra emlékeztet, mint autóra, billeg, csúszik, sodródik, viszont olyan, mint egy terepjáró, nem volt olyan hely, ahol ne ment volna el. Télen nem csúszkált semerre, kis túlzással olyan volt, mintha összkerekes kocsival lavíroztam volna, komoly hófalakat tologathattam vele, akkor sem volt gond.
Extra kb. nulla :), ami volt, az a napfénytető, amit nagyon csíptem. A belső tere kicsi, 5 személy már kényelmetlenül utazhat benne. A kormányzása inkább vicces, mint kellemes, a gyári magnó rettenet.
Ugyanakkor az összes hibája ellenére szerettem, mivel soha nem robbant le sehol, akármennyit ütöttem-vágtam, ráadásul a fogyasztása mindenért kérpótolt. :)
- elektromos cuccok többször, termosztát, kézifék, kormánymű, váltórudazat, rohadás imitt-amott: kereszttartó, hossztartó (bnár utóbbiak nem lettek cserélve)
| Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1989 |
| Kényelem | (3) | Használati időtartam | 3 év |
| Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 155000 |
| Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 48000 |
| Szerviztapasztalat | (8) | Átlagfogyasztás | 5 l |
| Előző autója? | 100 | Következő autója? | Suzuki Swift, Hyundai Lantra |
| Ennyire szerette | (7) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (5.7/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás