Autók » Ford » Escort (1980-1990)

Escort 1,3 GLX (OHV)

1,3-as rettenet (benzin rakéta)

Hihetetlen 17 éves volt amikor első autőnak vettük (nem vártunk sokat) Fogyasztás terén verhetetlen 5liter város-országút menni nem megy (trafi nem ellenfél) Sose hagyott cserben (tank se fogyott KI ez pozitív érdem) Hóban repeszteni lehet vele 15cm-ben 60km/h sima ügy (új rá való téli gumi) futómű pattog mint kecske sz......, rohadni nem kifejezettenrohad vigyázni nem kellett rá. komfort ladához képest 5* egy igazi autóhoz gyenge 2-es. a 3ajtó először fasza később az utasoknak kihívás:)! Olajat egyáltalán nem nyaldosta a fék megbízható, mi csak esztétikailag nyúltunk hozzá. Első autónak kifejezetten ajánlom bár nagyon meg kell nézni mit vesz az ember!!! kuplungosan vettem, szólt a kerékcsapágy de így is 6000km-t beleküldtem friss jogsival:) ->a fordnál a szerelő azt mondta hogyhogy nem ment tönkre?! tehát mindent elvisel. 150000-nél még a gyári kuplung!! Vezérműlánc: nagyon fasza nem kel törődni vele 200000-300000 km-t elmegy minden más átlagos nagyon jó! ja Én+fater szereltük a szakszervíz draga nagyon.......
Ja ha ügyes vagy (gyilkolod) megindul....... 1-es 40....2-es 80.....3-as 130.......a többit így nem mertem :)
Ez nem azt jelenti h. 0-100 5sec!!!!! PARKOLNI JÓL LEHET VELE:)

- Hihetetlen de ez az autó nem evett meg mágán semmit!!
- Alapvető dolgokat kellett cserélni pár szimering, benzinszűrő, légszűrő azt semmi máss. Ja csattogott mint a kurvaisten (vezérműtengely kopott) de azt mondták rá még elmegy vagy 200ezret így is!! A dupla torkú weber karburátor kényes a piszokra.

ÉN

Fater

Fenntartási költség (8) Évjárat 1989
Előző autója? még nem volt....... Következő autója? Ford ESCORT ´94 1,4 benzin
Verdikt (6.5/10)

Ford Escort 1980 (1986 - 1990)