A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Ford » ecosport (2013)

ecosport 1,6 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Buci bigyó

Szöveges ítélet

50 éves a jogsim. Kezdtem Wartburggal, majd skodával, lada samarával, majd opellel stb. Az utolsó 10 évben toyotás lettem, utolsó autóm is egy 6 sebességes 1,33-as yaris volt, de egyre inkább éreztem, hogy szeretnék még magasabban ülni,( pedig a yaris sem volt alacsony), amit a 160 centim, és a 70 évem is indokolt. Ebben a korban előjöhet egy kis figyelemkiesés, és az pont elég ahhoz, hogy valami hülyeséget csináljak. Ha egy autónak orra is van, és feneke,( nem úgy, mint a yarisnak) az csak tiszta haszon. Tetszett a külseje, tetszett a magassága, tetszett, hogy nem egy hatalmas batár.
Németországból hozattuk be, 13 ezer km volt benne. A gumikon még látszott a tüske, nagyon újak voltak. A Ford Petrányinál megnézettem az európai adatbázisban és nagyon örültem, mert nem volt karambolos,( bár a német autókereskedés is balesetmentesen hirdette) és nem is lopott. A tulaj az első olajcsere előtt adta el egy autókereskedésnek. Kár, hogy nem tudom megkérdezni, hogy miért.

Van tolatóradarom, esőszenzorom, guminyomás jelzőm, kulcs nélküli indításom, és sötétedő belső visszapillantóm, aminek örülök. A guminyomás jelző gyakran jelez, úgyhogy most kicseréltetem az összes szelepet.
Azt nyújtja, amit vártam tőle. Kényelmes, könnyen vezethető, a csomagtartó jól pakolható, és nekem a külseje is tetszik!
Az évek alatt pár apró hiba már előjött. Nyikorog a jobb első ülés, szorul a bal első ablakemelő, valahonnan( egészen picit) csöpög az olaj, de szerelő azt mondta, hogy ne törődjek vele, mert a javitáshoz az egész motorblokkot ki kellene szedni. Alacsonyabb fokozatban halkan csörög a motor, de átvizsgáláskor a szerelő semmit sem talált.
Én még mindig szeretem vezetni. Jó magasan ülök, látok mindent magam előtt és ez így 71 évesen nagyon fontos. Most az apró hibákat kijavitattam, átpolíroztattam, és tényleg olyan, mint egy vadiúj autó. Persze vigyázok is rá nagyon.

Hibalista

- Már megírtam az autó átvételének történetét még 2015-ből. - Rendszeresen cserélem az olajat( úgy ahogy jelzi). Ez általában mindennel együtt 45 ezer Ft szokott lenni a Sasadi úti Ninausznál, akikkel meg vagyok elégedve. - Tavaly akkumulátort is cseréltem.

Ide hordtam szervizbe

Ford Donkó.Senkinek sem ajánlom! A Ninauszt ajánlom.

Értékelése: 2

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2014
Kényelem (8) Használati időtartam 6 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 46000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 38000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Yaris Következő autója? nem tudom, hogy lesz-e következő
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (7.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Ford ecosport 2013

További ítéletek (3 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)