Autók » Fiat » Uno (1983)

Uno 1.3 DS

UNO 1.3 DS Aminek biztos, hogy van lelke!

Használt étolajjal is megy, -34 fokban is egy izzitással pöccre indul, törött főtengellyel 300Km-t mentem, univerzális kisautó minden családi feladatnak helytáll, panorámás és nagyon jó a kilátás belőle minden irányba, nagyon jó a szellőzése. Igénytelen, visszaváltott üvegekből telik a fenntartásra, nagyobb sebességnél is jó az úttartása, módosított alkatrészeknél pld skf kerékcsapágyaknál örök megbízhatóság.
"A hosszú több napig tartó utakat meg kell neki köszönni.
Lelke van és ezt érezteti is a gazdájával. Ha szereted, sok kellemes meglepetésben részesít, ha eszköznek tekinted megszivat.

- Vezérműtengely elkopik(tilos gyárit venni) , bármelyik maszek megteszi 34000Ft anjusa azt hiszem. Ha mindig hengerfejes lesz, meg kell hüvelyeztetni gépműhelyben 36.000 Ft, ugyanis a blokk reped meg. Nagyon jót tesz neki a teherautóknak szánt 10w-40 es olaj. Ha darabosan indul kell neki 4db új izzítógyertya, még akkor is ha mind a négy jó. Nekem csak ez az egy bajom volt, de hogy miért én sem tudom, pedig mind a négy a csúcsán izzított.

Én javítottam, soha nem volt szakműhelyben.

Senki!!!

Fenntartási költség (10) Évjárat 1985
Megbízhatóság (10) Vezetett km 120000
Előző autója? 16 TL Következő autója?
Verdikt (7.4/10)

Fiat Uno 1983