Tömören: határ sz*r!!
Haver ez egy rémálom! abban reménykedek hogy ha eladom jobb életem lesz!
Amikor megvettem az autót, azt mondták, hogy nagyon jó, meg hogy 4-4,5 litert eszik stb..., stb..., stb...
Aztán jöttek lassacskán a problémák, előszőr a kézifék ment tönkre, megcsinálták, majd két hét múlva semmit sem fogott, erre azt válaszolták, hogy hiába állítják be újra megint két hét és ugyan ilyen lesz, azóta is ilyen! aztán a jobb első ablakemelő motorja szart be, majd pár hónappal később a másik is megadta magát!Miután megvettem eltelt másfél év és rohamosan jöttek a gondok, mikor megvettem le lett fényeztetve, a karosszériája nagyon jó volt, 3 év alatt szét van rohadva, úgy hogy csak a csoda tartja össze, a monroe lengéscsillapítók 2 évet bírtak, most olyan mintha nem lenne benn semmi. Aztán amikor eltörött az ülésem sikerült szereznem egy másik kocsiból új ülést, ami nagyon kényelmes és nagyon szép, gyári fiat, csak valamiféle erősített GT ülések, ezek még bírják, kicseréltem az ablakemelőket egy jobb fajtára, még ezek is működnek, az ülésekhez valo ajtókárpitokat, illetve ajtó burkolatokat is átraktam, nagyon szépen néz ki így az autó belülről, de ma elkapott az ideg mert az ablakemelő gombja volt hogy beesett az ajtób, ma hazaértem és amikor fel akartam húzni az ablakot, akkor megint beesett, elkapott az ideg és lerúgtam az ajtóról a burkolatot, megpróbáltam összerakni, de esélytelen! most nincs ajtóburkolatom!
ja futómű állításon már kétszer voltam, a fogyasztásra visszatérve, előszőr mértem 8,5 liter volt, most úgy eszik 5,5-6 litert hogy egy körmágnes figyel az üzemanyagszűrő tetején, mért van nem tudom de értékes litereket spórolok meg vele, és a teljesítménye sem csökkent, a motorja amúgy nagyon jó, talán az egyetlen ami tényleg jó, a végsebessége az autónak 160 km/h de ott már eszi az olajat is, ja volt az autóban kp zár meg riasztó, de az kb 2 hónapig bírta, és most próbálom eladni már vagy fél éve, de ezt a mocskot egyszerűen nem lehet eladni! Inkább vettem volne egy 1500-as ladát, abban legalább ott van az anyag!
Szóval ilyen szart ne nagyon vegyen senki, ez azoknak az embereknek való, akik unatkoznak, és ráérnek nyugodtan megbütykölni rajta az elromlott alkatrészeket, ha ilyet veszel a nyugalmat abban a pillanatban kiűzöd az életedből!
- elektromos ablak, elsőülés eltörött, bisztosítéktábla érintkezőhibás, kézifék nem fog, index sz**, az elektronikája úgy ahogy van semmire sem való!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | – | Következő autója? | BMW E36 318IS |