Piros Arany
Az autó 17évig volt a családban az utolsó 4évben a fiam hajtotta. A bal teleszkóptorony teljesen elgyengült és kiszakadt (balesetet okozott) bár ez a 4évnyi elhanyagolásnak köszönhető. 10 éves korában kapott kipufogótuningot (egyedi űveges hangja lett). (Volt amikor 3,6 litert evett 100 km-en.)
- Elöször is amikor meg vettem balra húzott nem volt jó a kerék összetartás,és amikor haza vittem el szakadt a kézifékbowden.Váltómű olaj volt a motorban mert az sürű ez által nem folyt az olaj.Gömbcsuklók kopása (bal oldali volt a jellemző) Rozsda:Küszöb,Csomagtér ajtó,motorháztető,első teleszkóptoronynál(bal oldalon). Késöbb 2 hónap után el vittem felújítatni teljesen felújították a motort utánna az önindítók adták fel évente 2x-3x az volt úgy mondva az egyetlen de "állandó" hiba.Ezen kívül kézifék az sajnos mindíg állítgatásra szorult 3-4havonta.Hátsó ablaktörlő motor zárlat 13 év alatt 4x.Ajtó tömítés kirepedése leválása jobb oldali hátsó ajtón.
A motor teljeskörű felújítása Kacsó gépnél történt.
Fényezés és egyéb nagyobb szerelések ismerősnél történtek.A fényezésről annyit utánna nem rozsdásodott.A teleszkóptorony baloldalon elkezdett rozsdásodni.A küszöbök fényezés elött ki lettek cserélve.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1985 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 520000 |
Előző autója? | ZAZ 1102 Kat 1989 | Következő autója? | Suzuki Wagon R+ 1,0 (2001) |
Verdikt | (6.2/10) |