Méregzsák
volt eddig ugy 20-30 autó amivel jártam de ijen nyugodtan nem indultam el vidékre semmivel nem túlságosan kényelmes nekem 188 centi vagyok és117 kiló de egy seggel 200-300 km-t le tudtam vezetni gond nélkül a fogyasztása csodálatos az utolsó hosszú utam szolnokról bajára 4 liter alatt volt igaz nem siettem 70-90ig nyomtam neki tatásan ha sietnem kellett tudtam vele tartósan 140 körüli tempóval haladni befért a kicsikébe az egész család feleség két gyerek meg én és soha nem aggódtam hogy cserbenhagy szerintem ezeknek az öreg autóknak lelke van törődni kell velük és meghálálják a gondoskodást az biztos hogy műszaki almafabékáknak nem ajánlanám ezt a tipust de az olasz autókból senki ne vegyen öreget aki nem ért a javításukhoz mert nagyon meg lehet szívni velük az én kis uno-m most lejárt műszakival kint áll a kertben sajnos nem tudom leműszakiztatni mert lerohadt róla az alvázszám és nekem már nem ér annyit hogy végigjárjam vele azt a tortúrát hogy új alvázszámot kapjon sajnálom mert csak jót tudok mondani
- izzítógyertya váltótartó bak kormány összekötő
magam javítottam de ritkán kellett
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1985 |
Előző autója? | regata | Következő autója? | audi 100 |