Matuzsálemi korú olasz városi járgány
Igénytelen, olcsó kis városi járgány! El?nye, hogy olcsó hozzá minden (még utángyártott új alkatrészekkel is).
Állítólag ez volt az els? olyan motor, amit arra terveztek, hogy egy szerel?soron minnél gyorsabban lehessen összerakni. A motorja stabilan hozza a nem kifejezetten nagy teljesítményt, de szerintem ez egy lassan 20 éves autótól még mindig szép dolog!
Els? autóm, olcsó a bizti, a súlyadó, meg minden! Városban jól el lehet vele furikázni, bár a fogyasztása nem mérhet? egy buzukihoz, de azért szerintem jó kis gép.
Nem nagyon van olyan kasztni eleme, ami teljesen ép lenne és szinte minden elem más szín? már.
Az számomra hihetetlen, hogy ne lehessen termosztátot kapni hozzá, de ez így van! Valami rendkívüli kvalitásokkal felvértezett "dzsordzszó di frankó" ugyanis kitalálta, hogy termosztátot csak az öntvénnyel együtt lehessen gyártani és árulni. Persze nem azzal az öntvénnyel, ami jó az autóhoz, mert hiányzik bel?le két "gomba" helye. Így ki kellett operálni bel?le a betétet - amit más autónál magában is meg lehet kapni, de itáliánó-éknál az túl egyszer? lenne - és a régi öntvénybe kellet belerakni. HIHETETLEN!
130-at megy stabilan ótópályán! 999 ccm-t?l szerintem ebben a korban dicséretes!
- Els? fékbetét KIESETT!!! Kuplungtárcsa csere. Termosztát csere (nem volt egyszer?). Kilopott rádió miatt box (föld alól).
Rokon.
Autó-klinika, Bp. ?rmez?n.