Autók » Fiat » Uno (1983)

Uno 1.0ie

Király kis gép!!

Mint annyi mindenkihez hasonlóan én is undorodtam a talján márkától,miután ellopták első autómat a szeretett 2107-est,utána olyan kocsit kerestem amit ugyanúgy tudok SZERETNI és BABUSGATNI mint a Ladámat,hosszas keresgélés után akadtam rá,1997-ben született,tehát már Lengyelországban.Elsö gondos gazdája Puntóra cserélte.Szerencsére Ő is gondosan karban tartotta végig márkaszervízben javították,miután hozzán került valamiért nem volt a gyújtás és a befecskendezés összehangolva,ezért nem járt egyenletesen a motor.Kicsit túlóráztak rajta a szerelő de összességében gyorsan megcsinálták.Most készülök új "cipőket" venni neki 14" Alessio Polar-t.Biztos vagyok benne hogy még szebb lesz.A kis szivem csücske! Nagyon nagy bajom nincs vele,hiszen még csak 67e km van benne most.Ha nagyon szörszálhasogaó lennék akkor talán csak az 1.0-ás motor országúti pici erötlenségét említhetném,de jobban megy mint mondjuk egy Wartburg motoros (3 hengeres) Suzuki Wagon R+.Normálisan el lehet férni benne még egy 185 cm-es vezető is kényelmesen ül,és még hátul is van hely még ezek után is.

- Elosztófedél 1500Ft,Gyári riasztó még mindíg rossz(Meta System) valószínűleg cserélve lesz.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1997
Előző autója? 2107 Következő autója?
Verdikt (8.2/10)

Fiat Uno 1983