Hűséges teherbíró munkatárs
Amikor megvettem a gépet egyből rakattam rá egy 950kg-os vonóhorgot azóta folyamatosan egy 650kg ösztömegű utánfutóval robogok rendszeresen.Megjártuk Székelyföldet (10 nap alatt 4500km), Lengyelországot 4 személlyel, s dugig pakolva.Elég kényelmes, a fékek rapszódikusan működnek, jól gyorsul s a 120-as utazót is meglehetősen jól tűri, az emelkedőket nem bírja, a külső tükrök híg fosok, a váltót meg kell szokni, de elnyűhetetlen.A hátsó rugókat lecseréltem 850-es FIAT rugókra így, ha 5zsák cement benne van akkor sem ül a segge.Én egy megbízható, hűséges, igénytelen munkatársnak tartom.Gyxenge pontja még a karosszéria (küszöböket és a hátsó tornyokat kidobtam, újakat kapott). Soha nem hagyott ott keveset eszik.
- féktárcsa, önindító (erősebbre lett tekercseltetve), generátor forgórész, alapjárati motor, lengőkarok, gömbfejek, kipufogó dob, kaszni, kuplungtárcsa.Gombokért lehet hozzá alkatrészeket venni, sok az új utángyártott alkatrész.
saját magam szerelem,szerelőhöz soha!!! (átverik az embert, nem csinálják meg a hibát)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1991 |
Előző autója? | 850 | Következő autója? | Ducato 2.5D |