Autók » Fiat » Uno (1983)

Uno 1.3D ,1.7 D

Az olasz bogár!!! Forewör UNÓ!!!!!!

1 elsőgenerációs 1.3D-és utána 1-limitált 1.7D-használtam munkaautóként. Kicsit csodálkozva olvasom ezeket a hiba tengereket. Úgylátom mindenki elfelelyti hogy lassan 20-éves autókról beszélgetünk.Olcsó autókról ,melyek vásárlói a szervizekre sem tudtak vagyonokat költeni. Megfigyeltem ha valaki az ezergazdás 2-golfra rákölt,80ezret az teljesen normális,ha a 2-unóra akkor vége a világnak. ÉN TUDOM MIÉRT VOLT AZ ÉV AUTÓJA!! Fantasztikus,korát megelőző konstrukció volt ,a "minimál" kategóriában . Akkora strapabirással hogy az még nekem aki használta is hihetetlen. A "BEACH" széria rugóival wartburgos magasságokba emeltem, és 50%ban csak terepre használtam őket . Az régebbit éreztem jobbnak ,csendesebb simábbjárású volt végsebre egyformán mentek, a kicsi annyival könnyebben forgott amennyivel a nagyobb nyomatékosabb volt. Az 1.3D rengetegen szidják.URAIM!! : Kicsi, köbcenti , biztositás,Kicsi fogyasztás, Olcsó üzemanyag ,megmég fusson is vagy 600000ezret,NA!!!! Ez nem működik ezt a 2.5D Ducattótól kell kérni. Egy tisztességesen rendberakott 1.3D 160-ezret fut el meseszerűen ,utánna gyengül. De addig csendes. nem szakad le a vibrációtól a retinád, (Mint a német D-ben.) Nagyon , ismétlem ,nagyon tudja feküdni az utat. És végtelenül ÜGYES HASZNÁLATI TÁRGYAT birtokol az ember. Filléres alkatrészárakkal. Mert biz ha öreg mindet igazgatni kell. Ezen dolgokat úgy állitom hogy nagyon komoly prémium márkákat volt szerencsém használni:Több MERCEDEST,VOLVÓT.OMEGÁT STB-STB. Meggyőződésem Hogy a 2-unó,Itthoni gyártásban kis fésüléssel sokkal komolyabb auto lett volna mint a MI 1-ső SWIFT-ünk. Nézzétek csak meg itt a televiziós tesztet W Robival. UNO -T ÚGY VEGYÉL HOGY A VÉTELÁR 50% MÉG MEGMARADJON EGY EGYSZERI NAGY ÉS SZAKSZERŰ ÁTNÉZÉSRE. Utánna semmivel nem lessz több baj vele mint bármeikkel,csak az alkatrész sokkal olcsóbb.

- Hátsó lámpákból kioxidálódnak a fém érintkezők. A vez ülés szét lett ülve. (Fínom törékeny férfi vagyok 135KG. :-)

Fenntartási költség (9) Évjárat 1988
Előző autója? 100 Következő autója? Wagon R+ Munka bakancs.
Verdikt (6.6/10)

Fiat Uno 1983