Autók » Fiat » Uno (1983)

Uno 1.3 turbo

A szemétláda,de úgy is megcsinálom.

régen ismerösnek volt.nagyon jól ment igy én is vágytam rá.mielőtt megvettem volna,volt pár olasz autóm,lancia,75ie unom kettő.ugy gondoltam felkészültem a turbós egyed befogadására.már eleve nehezen lehet jót találni,de aztán csak megvettem,bár barátom a helyszinen le akart beszélni.el telt 2 hónap és megmuttata igazi arcát.én bevallomszeretek javitgatni de ezmár nekem is sokk volt.kezdődött a motorolaj szivárgással.amikor kicseréltem a hibás olaj tömlőt 5 napig volt szobatiszta utána máshol fosta ki az olajat magából{eggyik legforgalmasabb kereszteződésben áltó helyben.amúgy}futómű elég jó birta{bár lehet azért mert lassan mindent kicseréltem rajta.ja és elneveztük wájt rájdernek a barátommal,mert fehér volt,meg az olaj fosásaitól a mögöttes forgalomra nézve veszélyes

- efektiv minden.kp zár.ajtó zár.olaj csövek{összes}ac pumpa.viz hütő.olaj hütő.köd lámpa.index.

munka után otthon a garázsban

Fenntartási költség (7) Évjárat 1992
Előző autója? uno 75 Következő autója? vw golf gti