Autók » Fiat » Ulysse (1994-2002)

Ulysse 2.0 EL

Imádnivaló fullos busz

2009.04 hóban vettük meg az Ulysset, mert hirtelen nagycsaládosok lettünk.216000-n állt az óra.Szó szerint állt.
Gondolom így jobban lehetett eladni.Magánszemélytől vettük, aki természetesen a telefonban minden hibáját letagadta, és a találkozásunkkor is ez volt a legtutibb autó.Már a haza úton kiderült, hogy nem az.Fűtés csak szerényen, pára az töményen,ablaktörlő és mosó az sehol,az oldalajtóhoz gyúrni kellett.Aztán megkezdődött az alkatrész vadászat.Fűtőmotor amiből természetesen kettő van, csak az egyik K.O. az sajnos újonnan 88.000.-től.Klímapanel újonnan 100.000.-től Hát ez nem a nagycsaládos kasszához van méretezve.Az igaz, hogy a maga idején ez egy fullos vezetői kisbusz volt és még ma is megállja a helyét a mai műanyagból egyben kiöntött buszlimuzinok között.Sok autóm volt már, de ennek a B1 ülése az etalon lehetne sok autógyártónak.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve.Könnyen pakolható és az ülései könnyen kivehetőek.A 2000-s motor nem egy erőművész, de ez az autó nem is gyorsulásra való.Viszont a kényelem az keleti.aki teheti próbálja ki egyszer.Én már biztos, hogy soha kisebb autót nem veszek és valószínű hogy autóból is megtaláltam az igazit!Lassan minden hibája ki lesz javítva,/a régi tulaj ha tudná, hogy mennyiből,biztos a haját tépné, hogy eledta/ és még így is 1mill. alatt maradok vele. Cserébe lesz egy szinte fullos friss műszakis felújított 15 éves buszom, amin nincs rozsda, köszönet az előző gazdáknak.

- Límavezérlő panel- 12000.-
- fűtőventillátor- 5000.-
- kopó alkatrészek /fékbetét,tárcsa,gömbfejek.../- változó
- alapjárati motor- 14000.-
- Kilóméteróra kihajtás- 5000.-

Én javítom, így nem bosszankodom a sok Mekk mester miatt!
Különben is melyik szerelőnek érdeke a tisztességes munka?
Akkor elesik a folyamatos bevételtől.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Nagynevű szervíz, nagydumás szerelőkkel