Ideális családi autó
1 hónapja vettem meg ezt a kisbuszt - igy mág olyan rengeteg tapasztalatom nincs vele, de mivel láttam, hogy err?l a tipusról még senki nem irt, gondoltam elkezdem én.
Az autót 1.200.000-ért vettem, ami egy kissé a piaci ára alatt volt /vagy van/. Tudtam, hogy gömbcsuklója rossz, igy ez nem ért meglepetésként, nem úgy a radiátor. /ami jelenleg szerelés alatt áll, igy árat mondani nem tudok rá/
A kocsival az egy hónap alatt kb 5000 km-et emntünk - a feleségem már az els? úton beleszerett,és azt mondja, neki ett?l kisebb kocsi már nem is kell, gyyorsulása meglep? egy ekkora kasznihoz viszonyitva /és ez a normál, nem turbós 125 lovas verzió/ a fogyasztása adja a gyári adatokat, de én már beleszereltettem a gázt - igy már tényleg megéri ezzel utazgatni.
A busz 7 személyes /igy kissé kevés a raktér/ a kényelem felülmúlhatatlan, az ülések /a két els?!/ forgathatóak, igy nyugodtan elaludhatunk benne, nem ébredünk agyonverve. /feltéve ha nem valami gyanús helyen alszunk.../
A szerel? nekem azt mondta, hogy ez Peugeot motoros /biztos igaza van/ a kompressziója tökéletes, olajat nem ereszti. /kapott egy kis RESTORE adalékot is, remélem ez nem min?sül reklámnak/
Szerintem ha valaki egy nagy családi buszt szeretni korrekt áron, megbizható formában, annak ez a tipu tökéletesen megfelel.
- radiátor, gömbcsukló
Vadász Roland és Norbi