Autók » Fiat » Tipo (1987-1995)

Tipo 1,9 tdi ABARTH

Az ölős ABARTH TDI

Ami eddig rosz volt hát nem sok van,pl a tankmérőműszer,a helyzetjelző kb 1éve nem megy...de hát ez van nem izgat...miután 3cm e van a földtöl ezért a ködlámpák sem az igazik,az ajtó 200felett kiakar nyilni..eheh szörnyű hangja van..:Da csak ugy lehet bezárni h lekell huzni az anyos oldali abllakot és lenyomni a gombot fáraszto hadmüvelet mindig...jah és a fütőradiátor hmmmm már elhatároztam egy párszor h kitépem.......hát már nem nagyon emlékszem milyen volt gyárinak...deh nekem nem jött be..most olyan 260le én elégedett vok vele habár a gummikat rendszeresen meg eszi meg szereti még a féltengelyeket is meg a gömbfelyekbol is fogyogat..elég vadállatra sikeredett..a turbo rendszeren be adja az unalmast deh nem érdekel nagy élmény ha müködik...és vadd nagyon ahogy kinézz..sajnos már egypárszor utolértem a sort deh mindig meg uszta a kocsi is kisseb nagyobb hibbákal...a lökháritot az előző tulaja csinálta brutális vastag müanygból hát még nem tudtam ösze törni...tehát az joo...komoly pénzt a kocsiba nem kell ölnöm..csak tankolni kell olajat semm nagyon eszi..futo pad szerint 267le..ovál nagy bumszli véggel kis boxer hangja van..eddig egy pd 2es golf ette meg csak..más nem..most épp elvették a forgalmiát mert pályán lekormoltuk a rendőrt..neki nem teccet..ez van..amugy sem használom télen hokotro lenne csak..hát nem tom mit irjak rola még???stefancup felni szélesitett sárvédő ivek az elsőő sárvédő ivek üvegszálből a motorháztető is 1.9 laguna coolerel!!!a többi mühely titok..a szine szürkés a porba ültetve kemény birstein gátlok..3-4cmre a földtől...nagy fékek abs...teljesen lesőtétitve...hát ennyi

- Ami eddig rosz volt hát nem sok van,pl a tankmérőműszer,a helyzetjelző kb 1éve nem megy..fütőradiátor..folyik..

szerelő az én vagyok....

havasi