Autók » Fiat » Tempra (1990-1997)

Tempra 2.0 i.e cat

Szépséges, a család kedvence

Meglep?en egybe van az autó, 13 éves kora ellenére.
Sehol egy rozsda csak apró karcok a fényezésen. Imádom az automata váltót-bár eleinte tartottam t?le. Fogyasztása magas, de szinte bármire képes ha a gazdi úgy akarja(190 Km/óra). Kicsit bosszantó az olajszintjelz? kontakt hibája mivel néha indokolatlanúl világít. Ezt viszont már megszoktam az el?z? Regatánál, de a Tempránál t?kéletes m?szaki állapotot akartam fenntartani. Ha most is gyártanák elgondolkodnék egy új vásárlásán. Bazi nagy csomagtartó, szinte semmir?l nem kell lemondani nyaralásnál. A mankó kerék viszont zavaró amit eddig kétszer használtam.

- Alapjárati szabályozó motor vákum kapcsolat-10e
- Olajfolyás 20e
- Kipuffogó rendszer csere 35e
- Benzin szivattyú csere 40e

Ismer?s iparos

Volt márkakereskedés (nem Fiat)

Fenntartási költség (5) Évjárat 1993
Előző autója? Regata Következő autója? Marea