Jól kapkodja a bakancsokat!
Jelenleg 330000km van a motorban mindenféle fődarab csere nélkül! A kompressziót megmérettem,a közelmúltban 3-hengernél 30-as 1nél pedig 29-es érték jött ki!!! Figyelemmel kisérem a szűrőket, olajszűrőt minden 2. cserénél cserélem házilag! SZIGORÚAN 8000km-enként!!!!!!! Olcsó 10w40-es olajjal járok. Jelenleg évi 40000fölött teljesítek vele, soha nem hagyott cserben a klíma miatt nyáron hűvös, a legnagyobb hidegben pedig egy szál pólóban vezetek, tehát remek! Motorteljesítménye 96 lóerő, le is adja! Mozgékony temperamentumos, ez a tempra! Belső utastere tágas, úgyszintén a csomagtere! A korábban említett két lámpát gombokért kaptam, bontottan. Utobbi 3 évben csilaggarázsban van, ennek ellenére a rozsda sem támadja!Erröl az autóról csak felsőfokon lehet beszélni, az olasz autóktól csak drágábbak vannak jobbak nincsenek! A családban másik két olasz autónk is van és azok is jól muzsikálnak!!
- természetes kopással: fékbetétek cseréje, 100000-ként ékszíjak, alsó trapéz szilentek 1-szer, lengéscsillapítók 1-szer, vízpumpa, a vezérműtengyely és a szervópumpa eszi egymást, időben lett orvosolva, kipufogó csere, lámpa és ködlámpa csere kőfelverődés miatt,
alfa kontakt zsámbék
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1992 |