Autók » Fiat » Tempra (1990-1997)

Tempra 1,9 TD

jobb mint az újak

tegyük hozzá,hogy már akkor rossz állapotban volt a karosszéria amikor megvettem!mégis 4 évet kibírt.csak egyszer hagyott cserben,de az is az én hibám volt.mindig csak odáztam az izzító cseréjét majd egyszer megmakacsolta magát.nem csoda hisz 1 izzítóval egyik dízel sem indul be.kicseréltem mind a 4-et,aztán jöhetett még az orosz fagy is! 1 pöccre indult sőt még indul most is,mert alkatrésznek eltettem.szóval mondhat nekem bárki bármit,nagyon is szuper autó.tágas,kényelmes és dízel ellenére jól is megy.nagyobb hely van benne,mint az első Octáviába.persze az olajat,filtereket meg amit kellett időben cseréltem,nem azért,mert Tescos volt az olaj!nem minden a drága!és az is jó volt bele,persze ügyeltem arra,hogy a turbónak is megfeleljen.hát ennyi lenne.zárszónak csak annyit,hogy:szuper családi autó.

- csak a kaszni.

ha kellett magam szereltem.igaz,hogy nehéz az alkatrészekhez hozzáférni,de hála az Istennek olyan sokat nem kellett javítanom!

Fenntartási költség (9) Évjárat 1992
Előző autója? Következő autója? fiat tempra
Verdikt (8.4/10)

Fiat Tempra 1990