Autók » Fiat » Tempra (1990-1997)

Tempra 1.8.ie.

Jó használt autót teli extrával 1mill alatt??TEMPRA.

Digit müszerfal,klíma ,korához képest kifogástalanúl működik. Kényelmes esztétikus küllemű megbízható társ.Belső zajszintje alig van. Igazi családi autó. Sokan szidják,de szerintem nagy százalékban használt autót azért adnak el,mert jönnek elő a bajai.Majd az új gazdája költ rá,szokták mondani.Én sem tökéletesen vettem,a mai napig nem úgy húz ahogy egy 18.ie -nak kéne.170-el már mentem vele.3000-es ford,után tényleg húz azért 4500-ig.Tartósan 145Km/h felett azért nem ajánlom.Egy ijen idős u.i.param-ű alfa azért 20 ló-val jobban meg van eresztve.Az olajat ette mikor megvettem is.Ha tudnám hogy 200 000-ft-ot ráköltve "tökéletes" lenne,még adnék neki jó pár évet nálam.Az a jó autó,amelyikkel nincs" sok"baj.60000-ig nem költöttem rá.Most kezdem.Lehet hogy el kéne adnom?Sajnálom.A gázt is most tetettem bele.Majd meglátjuk.

- Jobb szilent,Elektromos ablakok,elektromos tükör,Lengéscsillapítók féktárcsacsere

Hmvhely Pap.J.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1994
Előző autója? Golf. 1. 1300-as. Következő autója? 1,9td ??????
Verdikt (6.6/10)

Fiat Tempra 1990