Ipari veszélyes hulladék
Mint autó nagyon szép volt, kivülr?l-belülr?l, amúgy meg egy nagy rakás hulladék.Nem csoda, hogy a Fiat autósrésze bajban volt/van, amig gyengeségének "él?" bizonyitékiai el nem tünnek az utakról, aki egyszer ilyet vett, tuti nem megy Fiat szalon közelébe se, pedig állítólag az ujabb modellek már nem ilyen hitványak...
A kocsi nem is nagyon ment, az 1,6os motorja ellenére 1,6os Astrák-Golfok lazán el?zgettek, a fogyasztás elérte télen a 11, nyáron a 10 litert különösebb gyilkolás nélkül, amire nem volt nagyon módom, mert mindig valami hibája volt, el?ször a m?szerfal idétlenségeit akarta orvosolni 2 szerviz, de mindig ujabbak jöttek, vibráló ford sz oszlopok, eltün? jelzések, el?bukkanó téves hibajelek keseritették meg életem. A gömbcsukló egy megfordulásnál elroppant, majd a vizpumpa szivárgott, a klima(manuális) az végig rossz volt, néha ment de valmi a fütéscsap körül lehetett vele, mert a teker?k is akadtak.A kérpitok csikorogtak, a lengéscsillapitás meg kökemény, a kocsi rosszab utakon kipattog az ivekr?l.
Az eladása sem sima ügy, fél évig hirdettem, mire normális áron elvitte egy madár, de igy sem jött vissza a sok idegeskedés, szerel?höz rohangálás ára, azt pedig nem kivánom senkinek, hogy megtapasztalja, milyen mikor reggel a garázsba érve soha nem lehet biztos, hogy oda is ér a munkahelyére
- m?szerfal hibás visszajelzései ( kiirthatatlan hibák ), ablakemel?, kárpitok, központi zár, olajfolyás, generátor, klima
egyszer sem márkaszerviz, 5 helyen is járt egy év alatt
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1992 |