Autók » Fiat » Tempra (1990-1997)

Tempra 1.6 SW

Az olasz autók díszpéldánya

Olvasva a többi hibaleirást, szerencsésnek mondhatom magam, mivel a digit m?szerfalban csak zárlat volt, amit mindkétszer gyorsan megoldottak ( valami csatlakozók összeértek ). Ha a praktikusságot nézzük, az az egyetlen amiben nagyon jó, hatalmas a raktér, nagyon jól pakolható, de az összerakás, megbizhatóság frontján rettenetes ( hibalistát utólag végigolvasva, ma is kiráz a hideg ).Az 1.6os motor kicsi a nagy kaszniba, igy lomha és sokat fogyaszt, megpakolva városban 11-12 literig ig is felmegy a fogyasztás, de ez csak a kisebbik baj, a legrosszabb, hogy pont azt a funkcióját nem teljesitette, hogy biztonságosan elmenjen A-ból B-be, soha nem lehettem nyugodt, h nem romlik el váratlanul valami, vagy nem robban le. A szerel?k szerint könnyen szervizelhet? és nem túl bonyolult, de megbizhatatlan és nagyon rossz min?ség?, az összerakását illusztrálandó, valami mindig leesett-kihullott-letört-elakadt benne...2 év alatt legalább a vételár felét ráköltöttem ( hozzá kell tennem, nagyon olcsón vettem és kivülr?l végig nagyon mutatós darab volt), utolag visszanézve, a 2 évb?l legalább 5-6 hónapot szerel?nél volt.

- generátor, fötengelyszimmering, kuplungszerkezet, gyári felnik elgörböltek ( nem padkázás ), ablakemel?k, ajtókárpit rögzités, ülésmagasság állítás, f?tés és szell?zés beállítás, kormányszervó, lámpák rögzitése, tükörmozgatás, els? spoiler rögzités, csoamgtérzár, központizár mechaniaki hiba, h?t? el?tti diszrács befogása mindig kiakadt, kormányoszlop állitás beszorult, ajtózsanérok rozsdásodása kattogva és darabosan nyiltak az ajtók, fékrásegít?, zárlatok ( m?szerfal, hátsó lámpa, ablaktörl?, középkonzol világítás, els? lámpa ), most hirtelen ennyi, 7 éve volt

egyszer Fiat Szabadi

3-4 egyéb szerviz