Autók » Fiat » Tempra (1990-1997)

Tempra 1.6 ie

A legolcsóbb családi autó !

Nagyon elégedettek vagyunk vele, soha nem hegyott cserben, elég tempósan lehet vele autózni, bár az alfa után kényelemben és tempóban alul marad. Sokkal olcsóbb, tágasabb és kényelmesebb mint hasonló kategóriájú autók, igaz náha elkél a kontakt szpré :) Viszont még télen városban sem fogyaszt 8 liter felett, nekem az átlag 6.4 l mióta megvan. Kinöttük az 550 l-es csomagtartót (babakocsi, járóka :) ezért most egy fiatalabb kombit keresünk 1550 l.

- Feszültség szabályozó 6500Ft és ennek folyómányaként az ablaktörl? motor is 9000Ft szereléssel. A fentieken kivül csak a szokásos kopó alkatrészek. Pl. vezérm?szíj csere munkadíjjal 5000Ft. Olajcsere szür?kkel (olaj, leveg?) 7000Ft.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1993
Megbízhatóság (9) Vezetett km 52000