Háát... elmegy, de nem igazán jó
Utolsó frissítés, és egyben búcsú 102000 km-nél: viszlát, Stiló. Egy jogsi és biztosítás nélkül száguldó 19 éves motoros kölyök gazdasági totálkárosra törte. Bár nem voltam oda a kocsiért, legalább a biztonságból jól vizsgázott: oldal- és függönylégzsák kinyílt, az oldala teljesen tropára ment, de a feleségemnek és a másfél éves kislányomnak semmi baja.
Szóval összességében a Stilo... hát, szóval még éppen elmegy. A megbízhatóságával van/volt gondom - lásd a hibalistát. És a durván, szerintem hangosan járó motort se szerettem.
Korábbi véleményem:
Szerintem még mindig a legjobban kinéző alsó-középkategóriás. Tágas. Jól megy (de csak 3000 rpm fölött, ahol viszont már hangos). Nagyon jó felszereltséggel, nagyon jó áron kapható (alig használtan). A kevésbé jó dolgok: szerintem viszonylag durván járó, hangos motor (1.6-os, 103 LE). 550 km-es vegyes út (ebb?l 300 km autópályán 160-nal, a többi nyugodt, nem gyors országút és kb. 50 km városi rész) fogyasztási átlaga 8,8 liter. Titokzatos hibaüzenetek indításkor.
- Különféle elektronikai hibaüzenetek indításnál, és rendszeres, ismeretlen okú
FIAT Boldizsár, XI. ker. A fenti hibákat a garancián belül javították, most minden jó. A szervíz viszont néha kicsit lassú - elég sok sorbanállás, és előfordult hogy elég sokat kellett várniuk az alkatrészre.
Fiat Kelet-Pest: hasonló.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2003 |