Vagány jóbarát
Az autót szinte kizárólag a külseje miatt vettem meg (csak a 3-ajtósról beszélek!) Olvastam róla rossz és közepesen jó értékeléseket dögivel, de nem tudtak meggyőzni. Árkategóriájában messze a legszebb, örök forma, mindig megdícsérik, még ha megbízhatatlannak is tartják. Hozzáteszem, hőbörögni lehet az olasz autókon, de csak szeretni kell őket. Több helyről hallottam beleülve, hogy Na, ez egész németes. Kényelmes, dinamikus formájú. Van ezer apró hülyesége, leírok párat, mind orvosolható: érintkezési hibák - rendszámtábla fény, szivargyújtó. Motorikusan 150000 km után is hibátlan. nem gyakran ülök bele teljes nyugalommal, valami meglepetés gyakran van - egy felvillanó lámpa itt-ott, másodszorra indulás, de ezekért kárpótol a stílusa. A hírének nagyobb a füstje, mint alángja, itthon divat fikázni az olasz autókat. Állítólag Stiloval akarták megmutatni az olaszok, hogy tudnak németes minőséget gyártani. Ezt enm sikerült maradéktalanul teljesíteni, de egy vagány jóbarát autót raktak össze. én szeretem.
- kopó alkatrészek (fékbetétek, gumiharang, stb), izzók viszonylag gyakran, kb 2 évente, nem túl sűrű használat mellett), szivargyújtó biztosíték, semmi komoly
Fix&Go Hollán Ernő utca 15.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | Rapid |