Táltos megbízhatatlan
Történt hogy lecseréltem az én jól bevált Renault-mat,erre a 3-ajtós stilóra,amit használtan 48-e.km.rel vettem,aztán egymás után jöttek a pofonok.Tetszik az auto mert jó beleülni,szép a belseje,és ezzel az 1.6-os motorral élvezet vezetni,mint egy táltos paripa.Na de a többi!15 ezer km.megtétele után rotyogást halottam az első futómü felöl.Mint kiderült a szervizben,kormány gömbfej hibája okozta.Gondoltam,ez bármelyik autóval előfordulhat,nemfoglakoztam vele tulzottan.Aztán történt hogy a kanyarokban kivillant az olajnyomásjelző lámpa,a szervizben nemtudták megmondani miért.1 hónapra rá ott hagyott az autó pályán,egyszerűen megált a motor,mint kiderült injektor hiba,ujabb 70 000 forint.Ezután a fedélzeti számítógép minden napra tartogatott valamilyen meglepit,az állandó hibaüzenetei a sírba kergettek.Aztán eljött a tél,odakint-5 fok.A mi hőnszeretett stilónkat elővettük a garázsból,és elindultunk vásárolni.Aztán mikor végeztünk,próbáltunk behatolni az autónkba,de annak bizony lefagytak a kilincsei,és szégyen szemre a többi autós társam szeme láttára kellett bemásznom a csomagtartón keresztül.De ez még nemvolt neki elég,haza felé elment az alapjárat,állandóan megált a motor.Később kiderült,a szívócsőben a nyomásérzékelő elromlott,ujabb 65000ft.Még megvan az autó,de szeretnék mihamarabb túladni rajt,mert ilyen csalódás autóval kapcsolatban még nemért!
- stabilizátor csere,-5 fokban lefagyó kilincsek,állandó hibajelzés a számítógépből,injektor csere,néha leálló motor alapjáraton,nyomás érzékelő csere a szívó csőben,kanyarban kivillanó olajnyomás jelző,kissebb uthibáktól is nyikorgás halható a futómü felöl,
Fiat szervíz Siófok
Autó doktor Siófok