Szépség, de szörnyeteg
El?ször tetszett, viszonylag kényelmes, nagy rakterü, tetszet?s külsejü de aztán átváltozot tragaccsá. Állandó hibajelzések, havonta legalább egyszer de néha többször is szervizbe volt, nyikorgó kopogó futómü, javíthatatlan rángató motor és sok apró idegesít? hiba.
- Sok minden, két év alatt 32 jegy?könyv és mégtöbb szervizbe járás. PL: Egyenként mind a négy gyujtótrafó, hátsó szélvéd? csere a füt?szál miatt, hüt?radiátor csere mert folyt, els? futómü stabilizátorok 2x, hátsó híd csere 2x !!! (a szilent blokkok kopogtak és csak egybe lehet cserélni), lápaszint állító motor 1x, befecskendez?k + csatlakozók + k?lömböz? érzékel?k csere rángatás miatt, állandó hibajelzések, féknyereg csere folyás miatt(65 eFt), hátsó ajtót tartó teleszkópok cseréje és még sok egyébb.
El?ször S.P.Q.R. de itt többet rontottak mint javítottak + gorombák. pl: hátsó szélvéd? csere után átnéztem: a müany. kárpít eltörve, a müany. patentek eltörve+kihagyva. Rákérdeztem de csak egy savanyú "bocsi"-t kaptam, se javítás se kárpótlás.
Aztán Fiat Boldizsár (M7-M1 eleje) itt segít?készek, kedvesek, de ?k is csak több nekifutásra találják meg a hiba okát + lassú alkatrész beszerzés.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | 306 | Következő autója? | toyota corolla |