Szeeeereeeeeteeeeeem
Az autót 2 hónapja vettem. Ez az első autóm. Igazság szerint nem akartam Fiatot venni, mert rengeteg rosszat hallottam róla. Eleinte Ford Fiesta, majd Skoda Octavia, végül Skoda Fabia volt az amit meg akartam venni. Végülis egy autókereskedésben megláttam, és rögtön megtetszett....igaz a kereskedő nem vett túl komolyan első alkalommal, és ez zavart is, de nekem kellett az autó!
Már két hónapja használom, beletettem 6000 km-t. Semmi baja nem volt, az égőkiégéseket (3 db égett ki 2 hét alatt:))leszámítva.
Ami eddig nem tetszett az éppen az első égőcsere...hát csak annyuit modok, hogy ketten két órán át cseréltünk egy izzót. Nagyon kicsi a hely az izzócseréhez - igaz hátul már sokkal egyszerűbb a dolog - de ez legyen a legkisebb gond.
Teljesítmény szempontjából is tetszik, szerintem egész jól megy, főleg azt szeretem, amikor előzésnél 80-90 körül visszarakom 3-asba és kilövök:)
Nagyon kényelmes, a zene jól szól benne, tele van extrával, olyanokkal amiket más autóban csak nagyon magas felszereltségi szinten látunk. Nekem már csak egy CD-lejátszó hiányzik hozzá - jah meg tolatóradar a segge miatt - de azt is megoldom.
Összességében nagyon jó autó - remélem nem kiabálom el - , nagyon megszerettem, és nagyon élvezem vezetni, jah és szerintem nagyon jól is néz ki. Pozitívan csalódtam a Fiatban - legalábbis eddig -.
- Eddig semmi sem romlott el. Amikor megvettem elvittem szervizbe vezérműszíjcserére...borsos mulatság volt.
Még nem kellett szerelő, remélem ez után sem fog.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | háááááát.....Fiat??? |