Autók » Fiat » Stilo (2001-2007)

Stilo 1.2 16V 5 ajtós

Stilo

Az autó véleményem szerint kitünő választás kategóriájában. Ebben az összegben gazdagon felszerelt autót kapunk. 6 légzsák,Abs,Asr,klima(hűthető kesztyűtartóval),el. ablakok és tükrök,áll. ülések deréktámasz állitással,6 sebességes váltó,stb,stb. Az 1.2 es motor nem egy erő gép de a forgalom dinamikáját szépen lehet tartani vele. Hatodikban 120 km/h nál 3000et pörög a motor tehát nem zavaró sem a motorzaj,sem a menetszél illetve stabilan fekszi az utat ebben a kategóriában. Fogyasztása 5,5 és 8 liter között alakul használattól függően. Szerviz költségek nem mondhatóak magasnak. Nagyon kedvelem ezt a tipust, ajánlom mindenkinek aki félre tudja tenni az olasz autós itéleteket. Semmivel sem rosszabb mint más országból származó modellek és a német illetve japán autók is eltudnak romlani(tapasztalat). Egy dolog ami nagyon zavaró a lámpatestekben lévő izzók cseréje rendkivül bonyolult :(

- Jobb oldali ülésben elhelyezett suly érzékelő. Javités: vezetékek ujra forrasztása. Ha ez már nem segit akkor csere(75000 Ft).

Fiat Darázs Jászberény

Fenntartási költség (10) Évjárat 2002
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 72000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 32000
Előző autója? Punto 1.2 8V Következő autója?
Verdikt (8.2/10)

Fiat Stilo 2001 (2004 - 2007)