Örök kedvenc!Stilo 1.2 benzin
Első,de nem utolsó olasz autóm,szerelem első látásra,jó felszereltség,
elfogadható ár,mindenből 6(sebesség,hangszóró,légzsák),digit klíma,
city szervó,és minden müködik hibátlanul!
2010-ben figyeltem rá fel,akkor fogot meg először,és 2 nap múlva,már a
ház előtt állt:)
egy solymári kereskedésben bukkantam rá,néhány elem át volt festve,de nem zavart különösebben sose,mielőtt megvettem,Swiftem volt,kevés kilométeres,
tehát voltak megbízhatósági elvárásaim a Stilo-val kapcsolatban is,és féltem is kicsit tőle:)
aztán az első uton hazafelé,ki is írta "Airbag failure"miután az ülést előre-hátra mozgattam benne,félreáll--motor leáálít--kábelek az ülés alatt megmozgat--indít--semmi hiba--megy,később átforasztottam mindkét ülés alatt,azóta semmi,+ kapott egy új akksit is,azóta a többi fals hiba is eltünt(abs failure,stb),ezt leszámítva megbízható,4 év alatt 2db lengőkar,
hátsó féktárcsák,betétek,1-2 apróság lett cserélve,egy dunaparti fennakadást követően a rozsdás rezonátor csöve eltört,kapott újat+a hátsó dob is ment a kukába,az csak nem tetszett :)
Mindent összefoglalva ajánlom mindenkinek,de azért érdemes átnézetni,
ha ki akarnám emelni 1-2 rossz tulajdonságát,hát az egyik a futómű,
teszi a dolgát,de a jó magyar utakon nem túl kényelmes,és mintha mindig ki akarna
szakadni egy-egy emberesebb kátyúnál,
a másik a karosszéria,ugyan ez nem állt garázsban talán 1 napot sem életében,rozsda sehol rajta,még ott sem,ahol 4 éve meghúztam,de az uv
kezdi legyőzni a lakkozást,már nem mindenhol olyan szép,mint amikor megvettem.
A jó tulajdonsága: ez vicces,de a megbízhatósága,olcsó fenntarthatóság,
kényelmes,nem fapados,jó áron hozzá lehet jutni,
és a fogyasztása,a rekordom 5.23l/100km,ez telitankos méréssel,kb 300km-es,autópálya,pesten átmenősen értem el vele,de klímával,csak pesten araszolva akár 7l-t és beszippant :)
Az autó 1.2-es,16 szelepes 80 lovas benzin motorral "ellátott",ami
alapból elég is neki,de klímával,pesten azért kell pörgetni,
jómagam 190cm magas vagyok,de kényelmesnek mondanám,több 100km után is.
- Szilentek,lengőkarok,akksi,rezonátor-cső,hátsó dob
Jó magam,haverok