Olcsó luxus
Az autó egy 1.6-os, benzines, háromajtós vas.
Egy éve vettem, akkor 7 éves volt, 100.000 kilométerrel, a műszeres vizsgálat szerint törésmentes. Vásárlás előtt több típust nézegettem, de a kinézete, felszereltsége, ár/érték aránya miatt ennél maradtam.
Ami rossz benne:
Könnyen törő ajtó behúzók (kapaszkodók), sűrűn előforduló hibajelzések, télen befagyó zár.
Ami tetszik, bevált:
Nagy, tágas belső, jól pakolható csomagtartó, rengeteg extra, amik csak jóval több pénzért kaphatóak más autókban. Egy 182 cm/110kg-os ember vagyok, és kényelmesen elférek, az anyósülésen ülővel nem ér össze a vállunk. Jól húzó (alacsony fordulaton lomhább) , szerintem tűrhető étvággyal rendelkező motor. Tötymörgős, pár kilométeres távokon akár 8.5-9l, huzamosabb távokon 6.5-7 literes fogyasztás. Szépen, funkcionálisan megtervezett műszerfal, eltalált színű világítással. Hat hangszórós hifi, 6 légzsák, és még sok más extra.
Először ódzkodtam egy háromajtóst venni, de mivel az emberek nagy részéhez hasonlóan én is 90%-ban egyedül járok, így belevágtam. A család is nagyon megszerette, pedig az asszony egy négyajtós autót akart, most meg nem akar kiszállni belőle, még egy év után is élvezi az utazást az autóban. Fiatalos, sportos a külseje, amit a nagyméretű, alufelni/gumi még jobban kihangsúlyoz. Sokan megnézik a mai napig, amíg működik, addig marad. Bátran ajánlom mindenkinek, nincs vele több gond mint más típusokkal, legfeljebb ha a gazda trehány és elhanyagolja.
- Befagyott zár, rendszeresen visszatérő Air bag stb .. hibák, könnyen törő ajtó kapaszkodó.
barát
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |