olasz macho
Bármien hihetetlen, nem tudok rosszat mondani a kocsimra!! ezt olvasva, biztos sok embernek feláll a sz?r a hátán, hogy "olasz autó így", meg "Fiat úgy", de engem még nem hagyott cserben, nem romlott el semmie, és kifejezetten szeretem!
19 éves vagyok, és 2003 novembere óra használom a kocsit.
képzelhetik....,persze nem vagyok az az állat "gyorszlós tuningolós f..sza gyerek", de azért használgatom:)
az 1.2-es motort sem tudom szidni, hisz els? hallásra hallani sem akartam róla, (majd az 1.6-os, az milyen tuti lesz stb.stb) de aztán rájöttem, hogy kevesebbet fogyaszt és a 80 LE is szép teljesítmény egy 1.2-t?l!, na meg a 6 sebességgel símán viszi a 185-öt pályán......
(azt már csak zárójelben, hogy a Ford, és a Peogeot 1.4-ese 75LE, és 14.3 mp-en vannak 100-on, míg ez 12.3!!!)
a kaszni, (3 ajtós) meg szerintem még ma is az egyik legszebb, és legsportosabb a kategóriájában!! (f?leg fehérben:)
hát ennyi, azt persze belátom, hogy 16000km, még nem a világ, de kapott már elég kátyút, meg hasonlókat a "csodás" pesti utakon, és eddig SEMMI!
akkori árával (2.999.999), és felszereltségével, messze a legjobb, és legszebb vétel volt a piacon.
Nekem már szerencsém lehetett, mert azt mondják "fiat berkekben" hogy a 2003-as autókron már javítottak az addig felmer?lt gyártási hibákon (kiégett lámpa, kormánym?, zörgések stb.), és javították a min?séget!
részemr?l csak nevetni szoktam azon ismer?seim között, akik megjegyzést tesznek rá pl: "olasz csoda", meg "olasz min?ség",
és csak annyit mondok rá, hogy OLASZ TERVEZÉS, és ha tud mutatni még egy ilyen karakteres, és szép sportos autót, akkor teszek neki egy szivességet!....na ekkor szoktak szép csendben be?lni a "német precizitással megtervezett kis "sablonszürke" Opel Asztrájukba, vagy az " elromolhatatlan jellegtelen Nissan Almérájukba!!!
Köszönettel: egy elégedett tulajdonos
- még hál Isten semmi!!!, leszámítva, az el?z? télen egy hidegindításból eredend? compjuter "zizit", amit soronkív?l rendbetettek, természetesen térítésmentesen!!!
- ja meg egyszer muter leszívta az aksiát, de arról nem "?" tehet!
kötelez? szervízbe, a Fiat Best.be
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |