Autók » Fiat » Stilo (2001-2007)

Stilo 1.6 16V Multivagon

Olasz imádat

2004 szilveszterén vettük a Néro M5-nél. 1 éves volt 21000 kmrel. A Puntót kinőttük(1.gyerek) kellett egy nagyobb csakis olasz autó! Azóta napi használatban van(vele dolgozom).Nagyon szeretem kívül(erős élek)-belül(rengeteg pakolóhely és a gigantikus méretű csomagtartó). Egy gond van csak ami a vezetőülés. Ettől függetlenül nagyon jó vezetni, ha ésszel nyomom a gázt akkor 8-8.5-lel elmegy vegyesben. 180-nál 12, de nyugodtan megy 200-zal. Csinosítgattuk egy kicsit(ülésfűtés,fólia,radar elől-hátul,17-es kerekek). Eddig minden rendben nagyon meg vagyok vele elégedve.

- 55000Km első fékbetét és tárcsa, első stabilizáló kar. 60000Km gyujtótrafó.Más nem csak a kötelező dolgok(olaj,szűrők,gyertya).

Maszek. Óbuda, Bojtár utca. Király!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Előző autója? Punto Következő autója? Csak olasz!
Verdikt (7.2/10)

Fiat Stilo 2001 (2004 - 2007)