NAGY SZERELEM....nagy szar!
Nagy szerelem:Már az áttvételnél problémák voltak,mert a védőfoliákat pengével távolitották el,és a hátsó tetőspojler sarkából lepattant a festés.Jobb oldali ajtó alatt elfogyott a festék,oda nem jutott.Eredmény:árengedmény.Még szép!
Elhoztam,és elégedetten használtam.15000Km-nél kilyukadt a hűtő.Meglepett rohadtul,hamar orvosolták a szakszervizben és még az én Stilomon kivűl 3-an vártak hűtő cserére.Sokáig nem volt probléma és tökéletessen ,megbizhatóan üzemelt!!!Budapestről jöttem haza,amikor az: ABS-kontroll lámpa jelzett.Elvittem a szakszervizbe,és közölték:ABS vezérlési hiba/van raktáron!/Kérdeztem:-102000Km-nél???Miért?????Válasz:-sokat lett mosva a motor!Na erre kiakadtam,hogy kétszer lett mosatva a motor és náluk!Röhely!Hiba javitva,pénztárca:200000Ft-al soványabb.Ismét semmi probléma ezek ellenére imádom,és szeretem!Megbizható motor,szép belső,kicsit kemény futómű,de ez nem érdekes 17"-es felni esetén!Olajat szereti,de nem vészes.Jól gyorsúl és erős motor/1.4 95 le/
Nagy szerelemnek,nagy szar a vége!Ismét Pest, elindulok Hajnalban pöccre indul,minden rendben,és sok munka vár ránk!Kiérek az utcánkból,elkezd a kocsi rángatni, leálltak a hengerek majd egy reccsenés és vége.Nem is indult.Ennyi.
Szerelő,széttszed,és döbbenet!Szelepfej törés és agyonvágott mindent.Vezérműszij és a görgök,nem sérültek.Sajnálatos tény,de anyaghiba!Hoppá!Tibi tökéletessen megcsinálta,és jól ment semmi gondja nem volt,de ennek ellenére,már nem biztam meg benne!Csalódtam nagyot!Aztán,eladtam.
Nem fogom fikálni ezért az autót,mert imádtam és megbizható volt eddig a hibáig!
- 15000Km:Hűtő csere,lyukadás miatt/Garancia/Ejjhaaa!
- Izzók folyamatos kiégése.
- 102000Km:ABS központi vezérlési hiba./200000Ft/Szerviz szerint,sok motormosás miatt!Hülyének akartak nézni!Röhej!
- 160000Km:Szelepfedél törés./250000Ft/Ez vajon miért történt?
Garanciában:Fiat-Riegler Győr
Tibi,barátom!