Morgonc
Az enyém 3 ajtós és nagyon szeretem, problémám nem volt az autóval. A futóműve stabíl, kicsit kemény de hatásos fékrendszer, a kormány jól érzékelhető.
A sebváltókart kicsit hosszúnak találom egyébként jól kezelhető, az áttételezését jól eltalálták. A motor vérbeli olasz, szereti a fordulatot, de lehet vele tatásan is kocsikázni.
Az elektronikájára nem tudok rosszat mondani, tökéletes ( pedig BOSCH )
A gyári audio CD rendszer a drágább kategóriákat is megszégyeníti, na jó nem egy luxus autóra gondolok, de tényleg szépen szól.
Az autó formája fogott meg azóta több fiatalabb konstrukción is visszaköszön ez a formavilág. A csomagtartó tágas, jól pakolható, a hátsó üllést csak kihúzott fejtámlával célszerü használni. Az ,, A " oszlopnak nagy a holttere mint a mostani
kocsiknak, hátra a kilátás erősen korlátozott ( tükör, tolatóradar ) Az autó megérte a pénzét, most le fogom cserélni egy nagyobra, mert bővűl a családom. Az új Fiat Bravo lesz az újabb áldozat.
Ui.: 12-15 éve Fiatot még az udvarra sem engedtem be!
- Első tompított izzók, iszonyat cserélni a bal oldalit ( én cseréltem kb. 20 perc ) gyenge idegzetűek ne kezdjenek hozzá főleg ha nem gumiból van akezük!
Sehova, nem kellett.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |