Autók » Fiat » Stilo (2001-2007)

Stilo 1.2 16v Actual

Már 6 éve jól megvagyunk!

2003-ban vettem új autóként.A puntómat vittem kötelező szervízre, és időtöltésként próbáltam ki az 1.6-os stilót ami a szalon tulajdonosáé volt.Hát rögtön beleszerettem, de lebeszéltek az 1.6-ról, hogy amennyivel többet eszik az 1.2-től hát annyival nem megy jobban.Igy hát maradt az 1.2.Nem is bántam meg azóta sem.
A kapcsolatunk nem jól kezdődött, mert az első 5-6000 km azzal telt h. szerelőket hordtam a jobb 1-ben.Valami kopogott a jobb elejében.Senki nem halotta csak én.De azért csak rájöttek h. a koránymű hibás. Cserélve gariban.Azóta jó!!Nem egy aszfaltszaggató de nekem megfelel,pörgetni kell meg időben kell váltani.A 6 gangos váltó szuper, kell is ehhez a motorhoz.Akik ültek benne nem hitték hogy csak 1.2-es a motorja.A fogyasztása nálam 7 l körül alakul, bár el lehet vele járni 6.2 l-el is.De azt a tempót nem nekem találták ki!A futóműve 70.000km-től nyöszörög, de rendszeres szilent karbantartással orvosolható.
Néha előjön egy pár téves hibaüzenet, amit újraindítással eddig mindig sikerült megszüntetni.
A csomagtere megfelelő, a hátsó ülések döntésével rengeteg minden belefér.
A digit klima etalon!
Mindenféle extrával fel van szerelve aminek a nagy részét feleslegesnek tartottam, addig amíg rá nem jöttem milyen hasznosak is tudnak lenni./elekt.ablak, tükör, fűthető tükör,digit klima, fallowe me home rendszer stb./
A gyári cd nagyon jól szól.
Az ülések kényelmesek, bár sokan panaszkodnak rá.Még sohasem hagyott cserben sehol nem úgy mint az a sok német csoda amiket az autópálya leálló sávjában lehet látni.
Még ma is mosolygok ha ránézek, nem tudom megunni!
Persze nem tökéletes autó,de az én igényeimet kielégíti.Csak ajánlani tudom!

- stabil inga 2x (gariban)
- kormánymű (szerencsére gariban, különben 120.000 péz)
- első fékbetét 57000 km-nél 60.000 péz
- hátsó fékbetét 69000 km-nél 40.000 péz

VIP Autó/A mühely vezetőt külön ki kell emelni a segítőkészsége miatt, ritka az ilyen.// V. Zsolt/

Fenntartási költség (6) Évjárat 2003
Előző autója? Punto Következő autója? Válság van!!!Marad ez!!!!
Verdikt (6.9/10)

Fiat Stilo 2001 (2004 - 2007)