Lambosárga
Nemrégiben vásároltam,nagy Fiat rajongó vagyok ugyhogy kicsit szívből is veszek autót.Persze mindíg próbálom objektíven felmérni az ár-érték arányt és a Fiatnál is pont ezért maradtam mert ha nem márkaszervízbe hordom,nagyon olcsón meglehet kapni hozzá majdnem mindent mivel rengeteg fut kis hazánkban. Az Airbag failure nekem is megjelent, ami csak abban gond,hogy ilyenkor nincs computer és nem írja ki a fogyasztást stb. de könnyen lehet orvosolni egy ülés alatti csatlakozó széthúzásával. Tetőablakos változatot sikerült vennem ami külön öröm volt,hogy autópályán 160-nál is simán lehetett beszélgetni meg zenét hallgatni szebb napokon meg el nem cserélném a feelinget amit egy Balaton-parti félkabriós autózás okoz. Az 1.6 motor ugorhatna jobban is,sokat fell várni míg felpörög szinte éveknek tűnnek ha nem találom el a megfelelő fordulat-váltást előzéskor.Persze ez lehet attól is hogy a jó úttartás miatt nem annyira érzékelhető a gyorsulás. Hátra üléstrükközés nélkül befért 4 alura szerelt gumi úgyhogy a hellyel is megvagyok elégedve.
- airbag failure persze,gyújtótrafó 18.000
magánszaki