Autók » Fiat » Stilo (2001-2007)

Stilo 1.2 active 3a

Kek hiuz!

´´OLASZ AUTOT SOHA´´ez egy nagy baromsag!!!!!Ha nem nyomod ki a szemet nem lessz vele gond!Nem is akartam Stilot venni eszembe se jutott volna Honda civicre (1998 3a) gondoltam mig meg nem lattam 1 hasznaltauto kereskedesben a Stilomat!Elso autom!!Eddig mentem vele kb 32000km-t osszesen van benne 78600km a kopo alkatreszeken kivul semmi nem romlott el benne!AIRBAG FALIURE-t csak 1* irta ki akkor is a lemerult aksi miatt aksicsere ota 1*se!Teny hogy az izzok eleg hamar kiegnek benne,de inkabb adok ki parszaz forintot mint partizezret komolyabb alkatreszekert!Olvastam hogy az ulesek kenyelmetlenek.Szerintem kenyelmesek,csak jol kell tudni beallitani!En 1.2-est vettem teny hogy a dombok-emelkedok nem a baratai,de azert ha porgeted (3500-5500)akkor szedi alabat!Fogyasztasa vegyes 5.7 autopalya 6.2.Egyetlen negativum hogy a nagy hideget nemnagyon szereti foleg ha kinteszakazik az auto!Neken 3 eve van meg az auto nem bantam meg hogy Stilot vettem aki ezen gondolkozik annak ajanlani tudom! Foleg annyiert amennyiert manpsag adjak!!!!!!!!!!! Ismerosomnek Skoda Fabiaja van ugyanez az evjarat ugyanez a motor had ne mondjam mekkora fapad a Stilohoz kepest 6 legzsak fed szam gep stb +nem tudja tartani a lepest velem!De meg az 1.4-es se!

- Elso stabilizator rud 11e ft.Aksi 12e ft.Olaj-szuro12e ft,levegoszuro 5e ft,pollenszuro 3e ft,fekbetet 15e ft,elso-hatso izzo 5*700 ft 4 db gyertya,de ez nem volt indokolt 10e ft.

Ismeros autoszerelo

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Megbízhatóság (8) Vezetett km 32000
Előző autója? Következő autója? Ezen meg mem gondokkodtam!
Verdikt (7.6/10)

Fiat Stilo 2001 (2004 - 2007)