Autók » Fiat » Stilo (2001-2007)

Stilo 1,4 Actual 3a

Izmos farú talján bika, gyenge futóművel

Imádom, sokkal többet használnám ha nem kerülne annyiba a benzin, de szerencsére nem fogyaszt sokat.Ha odafigyelek lemegy 5,7 -re is de ekkor sem kell cammognom, nyugodtan előzhetek vele.
Benne van minden, sőt még több is mint kategóriatársaiban.Külsőre-belsőre egyaránt sportos és tetszetős (3ajtós).A beltér nagyon jó minőségű anyagokból van összerakva(kivéve a könnyen karcolódó ajtókárpitot), a helykihasználás egyenesen pazar bár a vezetőülésből nem érem el a kesztyűtartó alatti tároló "szekrény" legmélyét.
Egyedül az ülések hátlapjáról hiányolom a rakodóhálót.

- Természetesen a digitális klíma: vezérlőegység vs. kompreszor(gyári hiba) - kijavítva
- Kormányropogás alacsony sebességnél kanyarodáskor (nyirkos időben fordult elő gyakraban, de lehet hogy tévedek) - kijavítva
- Stabilizátor pálca csere (kicsit meglepett mert általában kerülöm a kátyúkat)
- A második jobb oldali lengőkart ettem meg fél éven belül!!!Tanácstalan vagyok.Ennyit az eredeti Fiat alkatrészekről.
- Első és hátsó fékbetét csere, plusz hátsó féktárcsa csere.
- Eladtam!

MotorCar Sopron

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Ibiza Következő autója? Valami Japó (végülis VW lett)
Verdikt (7.6/10)

Fiat Stilo 2001 (2004 - 2007)