Feladta a leckét!!
Nem is volt kétség, hogy hogy milyen autót vegyek, az előző Citroen után csak a Stilo jöhetett számításba. Nagyon megfogott a formálya (3 ajtós)! Volt már több Fiatom és nem tartottam a megbízhatóságától! Meglepően kényelmes tele extrával, minden kézreáll, és ami fontos élvezet volt vezetni! Igaz a motorja nem egy erőgép, de nekem éppen megfelelt. Az előző gazdája szerint városba 10 körül fogyasztott, nem tudom hogy közlekedett vele, mert nálam ritkán evett 8-nál többet. Problémám az égvilágon semmi nem volt vele, kivéve egy gyújtótrafót, ez az egy alkatrész francia, Saegem. Na mindegy. Igényes, minőségi anyagokból van összerakva. Sehol egy nyikorgás vagy zörgés. Pontos a váltó jó a futómű, a fékek jól adagolhatóak. Egyszóval nem tudok rosszat mondani. Szeretem az olasz autókat, szépek, megbízhatóak és meltatlanul lenézik őket. Csak a mi kis hazánkban a német autó, az a minden. Pedig egy Golfból szívesen átültetném egy Stilóba, sokan biztosan meglepődnének.
A garancia lejárta után szervízbe nem hordtam, szerintem nem kell elmagyarázni, hogy miért! Megcsináltam rajta a kötelező szervizeket.
Összegezve, megjelenés, ár-értékarányba úgy érzem, nagyon feladta a lecét a többi gyártónak! Fantasztikusan meg voltam elégedve vele.
- -Gyújtótrafó
Saját magam szervizeltem. Nem bízok a szakszervízbe!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Berlingo | Következő autója? | egyértelmü: Fiat! |