Ennél még én is többet eszem!
Elsők között lehettem aki kipróbálta mikor a szalonba került. Persze csak sóvárogtam, mert pénz az nem volt.Szóval nagyon tetszett! Most 2007 év elején 6 év múlva sikerült, használtan vennem egyet, de így is nagyon örülök neki. Kevés kilóméter, 1 tulajdonos, megkímélt, nem dohányzó, szinte minden benne van (klíma, bőr kormány stb.), talán csak az mp3-as CD hiányzik, de kibírom mint Szamár a Shrekben.
Ez a 6. Fiatom , és vagy hatszor jobb is mint az előzők. Volt más márka is, a BMW-n át a "keveset" fogyasztó Suzuki Wagonerig, de ez a legjobb.
Nagysága, szépsége, tudása, a fogyasztásról ne is beszéljek, mindet lekörözi. Megjártuk Olaszországot betartva a sebesség határokat klímával 5,78-ra jött ki az én mérésem, és a kocsi is 5,8-at számolt. A motorja hihetetlen, 1242 ccm ellenére utazóra viszi a 160-at is ha akarja, a 6 sebességes váltó pedig nagyon jó játékszerként passzol hozzá. Agyondícsérni jobban nem akarom, de híbája az nincs. Aki ilyen-olyan nyikorgásról, meg zörgésről ír...hát nem is tudom. +-25 °C-os akár napi ingadozásnál, jó hogy nyigorog meg zörög, de kit zavar. A nemes dolgok mint a fa is már csak ilyenek. Elmúlik idővel, szétesni biztosan nem fog. Kopogtatni sem szoktam, inkább tekergetem a kormányát mert könnyű, és nyomom a gázt hiszen alig eszik, és örülök mert fele annyiba került mint újkorában. Sokat használjuk, és még sokat is szeretnénk.
Mindenkinek további balesetmentes örömteli autózást!
2008.03.23
Már 58000 km-en túl járva, eddig csak benzin kellett. Megint eljött az olajcsere ideje. 15000 km alatt egy cseppet sem fogyasztott, pedig volt hosszú autópályás menet, városi tötyögésen keresztül minden. Tavaly nyáron a műszakira egy mosás árát költöttem, hogy szép legyen. Semmi gond nem volt azóta sem, remélem így marad sokáig. Kedvelem az autómat!
2008.09.20
A nyáron Horvátországot és Olaszországot is megjártuk ismét vele, hozta a szokott 5,8-as fogyasztást minden gond nélkül. Klímát kellett töltetni, a fele gáz hiányzott, most jó. A vezérlést kicserélték vízpumpával együtt (kicsit vízköves volt a környéke) biztos ami biztos. Gyári alkatrészekkel, folyadékkal volt 64000 ft és egy év garanciával. Újabb 60000 km-t lehet gond nélkül autókázni. Nincs rossz tapasztalatom szerencsére, még égőt sem kellett cserélni.
- Eddig semmi! Egyszer elromlot körülötte az időjárás...tél lett!
Fiat Szabó, de csak átvizsgálás és Service due eltüntetés végett. 60000 km-nél vezérlés és vízpumpa csere.
Magam szerelem, bár eddig olajcserén kívül nem kellett hozzányúlni!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Tipo | Következő autója? | Mellé az új 500-as |